LGBT Platform introduceert nieuw bestuur


Op 10 juli 2016 heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden bij het LGBT Platform. Het nieuwe bestuur staat onder leiding van Faisel Tjon-A-Loi MSc. Het team bestaat verder uit Rachel Kartodikromo (Penningmeester), Chrystabelle Beaton MSc (Secretaris) en Ragna Pinas (Commissaris).

Wij bedanken de uittredende bestuursleden voor hun inzet en bewezen diensten. Ook willen wij de Platform leden bedanken voor het vertrouwen gesteld in de nieuwe bestuursleden.

Bestuursleden LGBT Platform ingaande 10 juli 2016

1.Faisel Tjon A Loi Faisel Tjon-A-Loi
Voorzitter
Faisel geeft vanaf 10 juli 2016 leiding aan het bestuur van het LGBT Platform. Van huis uit is hij Bedrijfskundige en specialiseerde zich in organisatieadvies op het gebied van Strategisch Management en Human Resource Management. In 2013 behaalde Faisel cum laude zijn MSc graad in Beleid, Communicatie en Organisatie, met als specialisatie Advies en Verandering aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

 

2.Chrystabelle BeatonChrystabelle Beaton
Secretaris
Chrystabelle heeft ruime bestuurservaring opgedaan het plaatselijk bestuur in Rotterdam, Nederland en bij verschillende NGO’s in Suriname. Ze houdt zich onder andere bezig met educatieprojecten in Suriname. Deze ruime ervaring stelt ze ter beschikking van het LGBT Platform. Chrystabelle is aankomend jurist Internationaal Recht en heeft al een master bul Migratie en Integratiestudies van de Erasmus Universiteit Rotterdam op zak.

 

3.Rachel Kartodikromo newRachel Kartodikromo
Penningmeester
Rachel is lid van het studentenbestuur van de Anton de Kom Universiteit van Suriname, waar ze bezig is haar studie Internationaal Recht af te ronden. Haar belangstelling gaat vooral uit naar mensenrechten in het bijzonder de rechten van vrouwen en de LGBT gemeenschap. Deze passie stelde Rachel in de gelegenheid het semester Peace Program te volgen aan de Selkirk College in Canada.

 

4.Ragna PinasRagna Pinas
Commissaris
Ragna wil met haar participatie in het bestuur van het LGBT Platform een klankbord zijn voor transgenders in Suriname. Wilskracht, moed en doorzetting zijn de stuwende krachten achter deze sterke vrouw en succesvolle zelfstandige ondernemer. Haar ervaring als make-up artist, haarstylist en kledingontwerper zal Ragna aanwenden om bij te dragen aan een creatief LGBT Platform.

Leave a comment